söndag 30 november 2008

Fototriss

Det är åter söndag och dax för en fotoutmaning där du ska visa tre bilder på ett och samma tema. Denna söndag är temat trappor. Jag inser att det inte är ett motiv för mig tydligen. Det får bli några halvtaskiga bilder från .... ja, är det någon som kan se vilken stad det är?

Titta gärna på de andra deltagarnas bilder här.

12 kommentarer:

MMS sa...

Ingen aning vad det kan vara för stad. Sista bilden var fin, kan det vara en sportarena?

/P sa...

Malmö såklart!

Underbart!

Lever numera i Stockholm men hjärtat finns alltid söderut.

Molle sa...

Din tredje bild tycker jag är bäst. Min första känsla av platsen är att det kan vara Norrköping men jag inser också att jag kan vara hundratals mil fel också med den gissningen. :-)

Caroline sa...

Fina trappbilder, men staden känner jag inte igen... :)

/Caroline

synne sa...

Hej på dig.
Med risk för att bli anklagad för att härma så säger jag som Molle. Kan vara Norrköing nere vid Palace, men jag tror det inte...
Men fina bilder var det ialla fall.
Ha det gott.
Synne.

Mia sa...

Vilka härliga trappmiljöer du har hittat!

Ha en fin kväll.

maria_6909 sa...

Tre fina bilder från en skånsk "huvudstad"! Min favorit blir den tredje och sista bilden! Hoppas att du har haft en bra och mysig första advents helg! =) /maria_6909

Namn: Eva sa...

STADEN ÄR MALMÖ!

Jah Hollis sa...

Det är klart jag visste att det är Malmö! De två första är från trapporna mot kanalen vid Södertull. Den tredje är från Pildammsteatern.
Jag hade själv tänkt ta något från Södertull, men väder och vind fick mig att avstå. Men nu fångade ju du dessa fina miljöer så snyggt i stället. :-)

Jah Hollis sa...

Nu har jag äntligen fått ordning på mina egna trappbilder. Dock inga igenkännbara Malmömiljöer i dag. Fast en är från huset jag bor i.

Jamie sa...

Aw, Malmo. Fina bilder. :)

Fia sa...

Jag skulle inte kunna lista ut vilken stad det var, men jag tyckte att den första bilden var allra bäst. Det såg så skönt ut med trapporna ut mot vattnet rakt nedanför huset.